O Nama

Svatko tko me dobro poznaje zna da, kada su u pitanju djeca, ne pristajem na kompromis vezano za dvije stvari - da je dijete slabo obučeno i da odjeća/oprema koju koristimo nije od pamučnih materijala. I da, da je sve što koristimo prvenstveno praktično.

Rođenjem moje kćerkice Ive, krenula sam u potragu za dekicom koju ćemo koristiti tijekom vožnje u kolicama. Kod svake kupljene dekice, javljao se isti problem- Iva bi svaku dekicu nogicama maknula sa sebe. Potraga za dekicom koja bi zadovoljila našu potrebu bila je neuspješna jer takav proizvod na našem tržištu nije postojao.

Jasno Vam je da se u tom trenutku rodila ideja za ”3u1 dekicu”?! Dekica je zamisljena da se koristi na tri različita načina- u košari, auto sjedalici te u sportskom dijelu kolica. Razradom ideje, kreiranjem kroja te naposlijetku šivanjem dekice, svjetlo dana ugledao je naš prvi proizvod, svima poznata ”3u1 dekica”. Da nisam bila jedina sa istim ”problemom” bilo mi je jasno kada su počele pristizati pohvale drugih mama i narudžbe za dekicu. U međuvremenu je dekica zaštićena pri Hrvatskom zavodu za intelektualno vlasništvo i kao takva postala jedna od najtraženijih multifunkcionalnih dekica na našem tržištu. Danas, osim 3u1 dekice, asortiman brenda Mamino čine vreće za spavanje, univerzalne vreće za kolica, različiti proizvodi od pamučnog muslina i mnoga druga oprema za bebe i djecu.

Kvaliteta materijala za nas je od izuzetne važnosti tako da u našoj proizvodnji koristimo isključivo pamučne materijale (udio pamuka minimalno 96%). Svi naši materijali posjeduju Oeko-tex standard certifikat.

Koliko volim stil, toliko držim do praktičnosti te je bio jasan put kod razvoja proizvoda. Spojili smo stil i praktičnost te time eliminirati biranje između jednog ili drugog. Kod nas mame i djeca dobivaju oboje.

Kada pogledam sve proizvode koje sam unazad par godina sa svojim timom kreirala za Vas, ne stidim se reći da sam ponosna i da je Mamino brand na pravom putu. Od srca vam preporučam naše proizvode koji su skrojeni da odrastanje naše djece učine jednostavnijim.

Pratite nas i rastite s nama.

Mama Ivana