Plaćanje i Dostava

PLAĆANJE I DOSTAVA

Sva plaćanja bit će izvršena u valuti - EUR.  Prilikom terećenja vaše kreditne ili debitne kartice isti se iznos pretvara u vašu lokalnu valutu prema tečaju udruženja kreditnih kartica. Kao rezultat ove pretvorbe postoji mogućnost neznatne razlike u odnosu na izvornu cijenu navedenu na našoj web stranici.

Trošak konverzije pri pretvaranju valuta snosi kupac.

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje u Mamino.hr internetskoj trgovini moguće je na sljedeće načine:

  1. Debitne i Kreditne kartice (Mastercard, Maestro i Visa
  2. Bankovna transakcija, uplatom na račun obrta
  3. Plaćanje pouzećem, prilikom preuzimanja paketa

1. KREDITNE I DEBITNE KARTICE (Mastercard, Maestro i Visa)

Plaćanje debitnim i kreditnim karticama (Mastercard, Maestro i Visa)

Corvuspay

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta. 

CorvusPay sustav osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih i osobnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.

Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke. 

Corvus Pay sve prikupljene informacije smatra tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.

Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.

Hvala što koristite CorvusPay!

Mastercard  Maestro  Visa

Visa Secure

Visa Secure

Mastercard® Identity Check™

MasterCard Identity Check

2. BANKOVNA TRANSAKCIJA, UPLATA NA RAČUN OBRTA

Po završetku kupnje s odabirom „bankovna transakcija, uplata na račun obrta“, na navedeni email dobit ćete podatke o plaćanju. Račun se može platiti internet bankarstvom ili općom uplatom u banci, pošti ili FINA-i. Ako plaćate iz inozemstva s inozemnom bankom, sve bankovne troškove transakcije snosi isključivo kupac.

Rok plaćanja za primljeni račun na e-mail kupca je 3 dana. Ako se plaćanje ne izvrši u tom roku, roba više nije vezana uz račun koji je poslan kupcu.

Narudžbu šaljemo nakon što je uplata vidljiva na našem Žiro računu. Robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati.

3. PLAĆANJE POUZEĆEM, PRILIKOM PREUZIMANJA PAKETA

Ako želite platiti gotovinom dostavljaču, odaberite plaćanje pouzećem.
Savjetujemo vam da pripremite točan iznos kako bi primopredaja bila brža. Robu pakiramo i šaljemo odmah po primitku narudžbe.

DOSTAVA

UVJETI DOSTAVE

Isporuka paketa vrši se dostavom na adresu, putem dostavne službe HP Express za nacionalno slanje.

Niže možete pročitati više o svakom načinu dostave i isporuke.

HRVATSKA

Brza dostava (u pravilu od 2 do 5 radnih dana), ukoliko su proizvodni dostupni odmah, isključivo vrijedi za Republiku Hrvatsku. 

Iznos dostave biti će prikazan kupcu pri dovršetku narudžbe. 

Brzina dostave može odstupati od uobičajene u vrijeme blagdana, neradnih dana, tijekom velikih prodajnih akcija i drugih situacija u kojima su moguće poteškoće tijekom isporuke. 

OPĆI UVJETI DOSTAVE I PREUZIMANJA PAKETA

Sve narudžbe šaljemo unutar 1 do 3 radna dana nakon ispravno izvršene i naplaćene narudžbe.
Dostava se vrši sukladno rasporedu navedenom na svakom od niže navedenih načina dostave i isporuke.
Narudžbe i uplate zaprimljene od ponedjeljka do petka do 11 sati šaljemo isti dan. Narudžbe i uplate zaprimljene u petak iza 11 sati, subotu i nedjelju šaljemo u ponedjeljak.

Vrijeme slanja i dostave/isporuke paketa se u slučaju blagdana i državnih praznika prebacuje na prvi sljedeći radni dan.

Želite li dostavu na određeni datum, navedite nam to u napomeni prlikom narudžbe.

Za sva dodatna pitanja pošaljite nam upit na: maminohr@gmail.com